​Alt om håndværkerfradraget

​Her får du det store overblik over håndværkerfradraget og reglerne for hvordan og hvornår private boligejere og lejere kan få fradrag for lønudgifter til håndværkere og anden hushjælp gennem håndværkerfradraget. Ordningen er også kaldet bolig fradrag og service fradrag.

Håndværkerfradrag genindføres med tilbagevirkende kraft!

Venstre, Konservative og  Dansk Folkeparti har indgået en aftale med SF og Alternativet om at genindføre håndværkerfradraget med tilbagevirkende kraft.

Håndværkerfradraget kan derfor fratrækkes efter de regler som kan læses her på websiden i hele 2015. Læs mere om genindførslen her.

I 2016 og 2017 vil ordningen få et mere grønt udtryk og der vil derfor ikke være ligeså brede muligheder for renovering, malerarbejde, havearbejde mv. Læs mere om det kommende grønne håndværkerfradrag i 2016 og 2017 her.

Start her med at læse de 6 trin, du skal have styr på når du skal udnytte fradraget.

Håndværkerfradraget, bolig-jobplanen eller boligfradraget, vil gøre det lettere at passe både job og familie. Den vil give din travle familie bedre mulighed for at få dagligdagen til at hænge sammen, samt give plads til at bruge mere tid på børn eller andre aktiviteter.

Håndværkerfradraget gives som et ligningsmæssigt fradrag på selvangivelsen. Det svarer til at man får fradrag for ca. 1/3 af lønudgiften til den service- eller håndværkerydelse, som man får udført. 

Fradraget gælder for personer der er fyldt 18 år og kan maksimalt udgøre 15.000 kr. årligt pr. person. Ordningen løber indtil videre til 31. december 2012. Det er vigtigt at pointerer at du ikke får 15.000 kr. i fradrag, men du kan få fradrag for 15.000 kr. Det vil sige at din egentlige besparelse vil være ca. 5.000 kr. pr. person over 18 år i husstanden.

Læs mere på denne side

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

arbejde, diverse nyheder og gode tilbud.

Følg os

​Indhent et gratis tilbud

Udfyld formularen med dine spørgsmål eller ønsker og vi vil vende retur snarest muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

ACI ENERGI ApS

Fulbyvej 4G

4180 Sorø

CVR: 32650260

Kontakt